FINANCIAL CONSULT NEDERLAND

Online advies:

efficiënt, laagdrempelig en kostenbesparend!

 

Afspreken wanneer ú dat wilt!

Direct een afspraak inboeken in mijn online agenda.

Oók in de avonduren (tussen 19:30 uur en 23:30 uur)

Contact

 

Sneeuwwater 6 3991 ME Houten

06 233 88 250

info@financialconsult.nl

 

Deze website is eigendom van Ron van der Steen.

Ron is onafhankelijk financieel planner.

 

Daarnaast is hij werkzaam als hypotheekadviseur voor Vereniging Eigen Huis en als deskundige voor Stichting Achmea Rechtsbijstand, Arag, Das en andere juridische professionals.

 

Voor Dukers & Baelemans en NCOI is Ron werkzaam als freelance docent.

FINANCIEEL ADVIES

TARIEVEN

Uw eigen online financieel expert

Wij houden onze tarieven voor al onze diensten bewust laag, omdat wij vinden dat iedereen in aanmerking zou moeten komen voor echt onafhankelijk financieel advies. Dat doen wij door onze kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom werken wij ook alleen online. Wilt u toch dat ik bij u thuis kom? Dan berekenen we een apart bedrag voor reiskosten ende extra tijd die dit kost. Vraag vooraf naar een kostenopgave. Alle tarieven op deze pagina zijn zonder BTW* en zonder kantoorkosten (6%).

DESKUNDIGENRAPPORTAGE

Bent u jurist en zoekt u expertise op het gebied van schadeberekening, zorgplichtschending of overkreditering door tussenpersonen of banken, dan kunt u gebruik maken van ons deskundigenoordeel. Voor deze juridische service bieden wij de volgende diensten aan:
- Dossierscan (€ 300)
- Expertiserapport (€ 1.175)
- Uitgebreid rapport (€ 1.850)
- Los uurtarief € 170
- Uitbreiding opdracht mogelijk

Werkzaamheden:
- Opvragen dossier bij tegenpartij**
- Interview met betrokkenen**
- Analyseren dossier
- Inventarisatie situatie
- Inschatten schadebedrag
- Vastleggen kernprobleem
- Haalbaarheidstoets
- Formuleren onderzoekskaders*
- Formuleren hypothese*
- Toetsing aan wet- en regelgeving*
- Toetsing aan overige omstandigheden*
- Vorming oordeel*
- Berekenen schadeomvang*
- Rapporteren*
- Nabespreking (telefonisch)

* extra tov Dossierscan
** extra tov Expertiserapport

KOSTELOOS KENNISMAKEN?

Met vriendelijke groet,

Ron van der Steen MFP

LinkedIn profiel

Echt onafhankelijk financieel advies - scherpe tarieven
Wij houden onze tarieven voor al onze diensten bewust laag, omdat wij vinden dat iedereen in aanmerking zou moeten komen voor echt onafhankelijk financieel advies.
tags: tarieven, onafhankelijk, financieel, advies, echt, kosten, laag, online, inkomen, pensioen, vermogen, estateplanning, ontslagvergoeding, quickscan, second, uurtarief, hypotheken, vereniging, eigen, huis

Wilt u eerst meer informatie, neem dan contact op via 06-233 88 250 (whatsapp) of stuur een mail. Lees hier de recensies op advieskeuze.nl als u wilt weten hoe ik werk.

 

Wilt u gelijk een afspraak inplannen, ga dan naar de onlineagenda en boek direct een afspraak. Ik hoop u snel te mogen begroeten!

Ik hanteer geen aparte tarieven voor particulieren of ondernemers. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:
- inkomensadvies
- pensioenadvies
- vermogensadvies
- estateplanning
- ontslagvergoeding

Deze adviesmodules kosten € 1000 per module. Dit is inclusief een financieel plan waarbij uw gehele financiële situatie in kaart wordt gebracht.

Verder kunt u bij ons terecht voor:
- Advies-op-Maat** (€ 250)
- Quickscan of Second Opinion (€ 500)

De kosten van een Quickscan worden verrekend met de adviesmodule als u besluit daarmee verder te gaan.

Het losse uurtarief bedraagt € 125.

HYPOTHEEKADVIES

Ik ben gespecialiseerd in hypotheken en werk op dit onderdeel samen met Vereniging Eigen Huis. De eigen woning vormt vaak het grootste bezit en tevens de grootste schuld en is daarmee de hoeksteen van een goed financieel plan. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar onze aparte website. U heeft al een hypotheekadvies vanaf € 1.894 (advies & bemiddeling; starter met NHG).
 

Noot: Omdat de meeste mensen die voor een hypotheekadvies komen niet alleen advies willen maar ook de hypotheek 'willen regelen' heb ik de samenwerking met Vereniging Eigen Huis (VEH) gezocht. Onder de vlag van VEH kan ik voor u niet alleen het advies uitbrengen, maar ook de hypotheek direct aanvragen en in orde maken.

ADVIES OP MAAT

Weet u precies wat u wilt of heeft u de behoefte aan een klankbord, boek dan een Advies-op-Maat. Dit is een sessie van maximaal 2 uur waarin ik uw financiële situatie analyseer en u gelijk van advies voorzie. U ontvangt hiervan een rapportage en een praktische to-do-list. Besluit u daarna om toch een adviesmodule af te nemen, dan worden deze kosten verrekend met de kosten voor de module.

BTW & KANTOORKOSTEN

Veel financiele diensten zijn vrijgesteld van BTW. Dat is het geval wanneer u de intentie heeft om het advies te gebruiken om een financieel product aan te schaffen. Dat u dat niet via ons kantoor doet, is daarbij niet relevant. Alleen als die intentie er niet is of kan zijn (bijvoorbeeld in het geval dat wij een algemeen financieel advies geven, een second opinion of alleen uw financiele situatie in kaart brengen) moeten wij apart BTW in rekening brengen. Mocht de belastingdienst op enig moment van oordeel zijn dat toch BTW verschuldigd is over de aan u geleverde diensten, dan zullen deze alsnog bij u in rekening worden gebracht.

 

In het kader van transparante dienstverlening wordt een onderscheid gemaakt tussen de kosten voor de financiële dienst en overige kosten. Alle overige kosten hebben wij samengevat onder de noemer kantoorkosten. De kantoorkosten zijn ter dekking van onder meer de volgende kosten: vergunningen en registraties, lidmaatschappen, vakverenigingen, software, communicatie, werving- en reclamekosten, automatiseringskosten, administratiekosten etcetera en bedragen 6% over het bruto factuurbedrag.